Finantare

Pentru finantarea unui proiect este esential ca initiatorii sa afle cine ar putea fi interesat sa investeasca in acea idee. Identificarea potentialelor surse de finantare ajuta la definirea factorilor cu interes in atingerea obiectivelor proiectului.

In Romania, cel mai cunoscut finantator in acest moment este Uniunea Europeana prin Fondurile Structurale care acopera o varietate larga de domenii si problematici.

Identificare de surse de finantare

Grantwriting.ro ofera solicitantilor de fonduri serviciul de identificare de surse de finantare pentru proiecte.

Programele si sursele de finantare sunt atat de diverse si au criterii atit de complexe, incat solicitantii de fonduri doresc adeseori ca mai inainte de a se angaja in scrierea si depunerea de proiect propriu-zisa sa se asigure ca proiectul lor este de interes si ca exista surse potentiale de finantare pentru domeniul si activitatile de proiect.

Grantwriting.ro ofera identificarea surselor de finantare pentru proiect, iar cei care au apelat deja la acest serviciu, odata identificate surse potentiale de finantare, s-au simtit incurajati sa investeasca in ideea lor si au decis sa continue cu scrierea proiectului si depunerea lui.

Solicitati identificarea sursei de finantare pentru proiect

Ce spun clientii care au beneficiat de serviciul de identificare a surselor de finantare.

Fonduri Structurale[home] [finantare] [exemple proiecte] [consultanti][cursuri] [contact]

(c) proprietate intelectuala www.grantwriting.ro toate drepturile rezervate